Verkeersongevallen

drive-letselschade-aandachtsgebieden-aansprakelijkheid-verkeersongevallen-verkeersongeluk

“Een ongeluk zit in een klein hoekje”. Helaas geldt dit ook voor ongevallen in het verkeer. De meeste letselschades ontstaan in het verkeer, vaak met ernstige gevolgen.

Zo kunnen wij u helpen
Een ongeval heeft een grote impact op uw leven. Er komt een hoop op u af waar u zelf niet om gevraagd heeft. U moet zich volledig kunnen richten op uw herstel, dat is het belangrijkste. Wij helpen u gratis om de wederpartij aansprakelijk te stellen en te inventariseren wat u nodig heeft om u zoveel mogelijk in dezelfde positie terug te brengen als voor het ongeval. Wij verhalen uw schade geheel kosteloos op de tegenpartij.

Bij een letseltraject zijn vaak meerdere professionals betrokken. Als het nodig is schakelen wij een medisch adviseur of een arbeidsdeskundige in.

Auto ongeval
De meest voorkomende ongevallen ontstaan door kop-staart botsingen, geen voorrang verlenen of door rood rijden. Om de aansprakelijkheid aan te tonen is het belangrijk het aanrijdingsformulier goed in te vullen en foto’s te maken. Wij zullen de aansprakelijke verzekeraar voor u achterhalen en deze namens u aansprakelijk stellen. Als de gegevens van de tegenpartij niet bekend zijn of de tegenpartij niet verzekerd is, zullen wij uw schade verhalen op het Waarborgfonds.

Voetganger of fietser
Heeft u als voetganger of fietser letsel opgelopen bij een verkeersongeval? Dan kunnen wij vrijwel altijd minimaal 50% van de schade op de wederpartij verhalen. Ook als het ongeval (deels) door uw eigen toedoen is veroorzaakt. In de wet is geregeld dat u, als zwakkere verkeersdeelnemer, extra bescherming geniet ten opzichte van het gemotoriseerde voertuig.

Als het ongeval veroorzaakt is door een fout van de automobilist dan kunnen wij uw schade volledig verhalen.

Kinderen in het verkeer
Is uw kind jonger dan 14 jaar en als fietser of voetganger bij een verkeersongeval met een auto of scooter betrokken, dan heeft uw kind recht op de vergoeding van 100% van zijn of haar schade. Dit geldt zelfs als uw kind zelf (deels) verantwoordelijk is voor het ongeval.

drive-letselschade-hulp-bij-letsel-aandachtsgebied-verkeersongeval

SVI-verzekering
Een Schadeverzekering Inzittende (SVI-verzekering) dekt letselschade die uzelf of uw inzittenden hebben opgelopen. Op het moment dat er sprake is van een eenzijdig ongeval met letsel of als u zelf het ongeval veroorzaakt heeft, dan kan er toch een recht op schadevergoeding bestaan.

Wij kunnen u informeren over de vergoedingen waar u op basis van de SVI verzekering recht op heeft. Daarnaast krijgt u begeleiding bij het in kaart brengen van uw schade en het geheel verhalen ervan.

ONZE BELOFTE

Uw schade snel in kaart

Wij komen snel bij u op bezoek om alle gevolgen van het ongeval in kaart te brengen. De schade die u lijdt verhalen wij voor u op de tegenpartij.

Persoonlijke begeleiding bij elke stap

Wij ontzorgen u zoveel mogelijk zodat u zich volledig op uw herstel kan richten. Samen zorgen wij ervoor dat u de regie terugkrijgt over uw leven.

Kosteloze afhandeling

Onze begeleiding is voor u helemaal gratis. Onze kosten verhalen wij op de tegenpartij. Wij zullen u dan ook geen nota sturen.

Direct hulp nodig?

Ik adviseer en begeleid u graag

TOP