Second opinion

Wees zeker van uw zaak

Het is de normaalste zaak van de wereld om een second opinion te laten verrichten wanneer er sprake is van een medische diagnose. Waarom ook niet bij de behandeling van een letselschadedossier?

drive-letselschade-hulp-bij-letsel-second-opinion

Immers wanneer u letsel heeft opgelopen door een ongeval heeft kan dit uw leven op zijn kop zetten. Het is belangrijk dat u de juiste begeleiding krijgt om uw schade in kaart te brengen en op de wederpartij te verhalen. Indien de tegenassuradeur u een voorstel heeft gedaan of u twijfelt aan de kwaliteit van de behandeling van uw dossier, kunt u gerust contact met ons opnemen voor een second opinion.

Wij beoordelen of het voorstel van de tegenassuradeur recht doet aan uw situatie en geven u advies over eventuele vervolgstappen. Ook kunnen wij de behartiging van uw belangen overnemen wanneer u hier de voorkeur aan geeft.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om uw dossier en de mogelijkheden te bespreken.

ONZE BELOFTE

3 x Drive Letselschade

Persoonlijke aandacht

Tijdens een kennismaking met u brengen we alle gevolgen in kaart. Persoonlijke aandacht en contact vinden wij daarin erg belangrijk.

Ontzorgen

Wij stellen de tegenpartij, of de verzekeraar voor u aansprakelijk. Wij verzorgen de correspondentie met de tegenpartij en begeleiden u bij te nemen stappen.

Correcte afhandeling

Samen maken we een plan van aanpak. We zorgen we ervoor dat u weer de regie krijgt over uw leven en uw schade wordt vergoed. Deze afhandeling is geheel kosteloos voor u.

Direct hulp nodig?

anne-ruth-shiboleth-letselschadejurist-drive-letselschade

Ik adviseer en begeleid u graag

TOP