Second opinion

Het is de normaalste zaak van de wereld om een second opinion te laten verrichten wanneer er sprake is van een medische diagnose. Waarom ook niet bij de behandeling van een letselschadedossier?
Weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft?

Zo kunnen wij u helpen
Als u door een ongeval letsel heeft opgelopen komt u ineens in een positie die u helemaal niet kent. De aansprakelijke verzekeraar vergoedt de extra kosten die u maakt en komt uiteindelijk met een afwikkelingsvoorstel. Maar is dit wel een redelijk voorstel? Heeft u geen recht op een hoger bedrag? Het kan ook zijn dat u twijfelt aan de behandeling van uw dossier. Veel te vaak hoort u niets, totdat u zelf aan de bel trekt.

Wij beoordelen graag voor u of het afwikkelingsvoorstel recht doet aan uw situatie en adviseren u over eventuele vervolgstappen. Ook kunnen wij de behartiging van uw belangen overnemen wanneer u hier de voorkeur aan geeft.

Twijfelt u of u wel krijgt waar u recht op heeft? Neem contact met ons op voor gratis advies.

drive-letselschade-hulp-bij-letsel-second-opinion

ONZE BELOFTE

Uw schade snel in kaart

Wij komen snel bij u op bezoek om alle gevolgen van het ongeval in kaart te brengen. De schade die u lijdt verhalen wij voor u op de tegenpartij.

Persoonlijke begeleiding bij elke stap

Wij ontzorgen u zoveel mogelijk zodat u zich volledig op uw herstel kan richten. Samen zorgen wij ervoor dat u de regie terugkrijgt over uw leven.

Kosteloze afhandeling

Onze begeleiding is voor u helemaal gratis. Onze kosten verhalen wij op de tegenpartij. Wij zullen u dan ook geen nota sturen.

Direct hulp nodig?

Ik adviseer en begeleid u graag

TOP