Ons kantoor

Wij zijn Anne Ruth Shiboleth en Nicole Wilms en samen zijn wij Drive Letselschade.

Drive Letselschade is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Het is onze drive uw schade zo goed en vlot mogelijk voor u te verhalen, zonder onnodige vertraging. Vanuit die gedrevenheid staan wij enkel slachtoffers bij in onze praktijk. Van de eerste kennismaking tot na de afwikkeling van uw schade zijn we betrokken, daadkrachtig en duidelijk.

Drive Letselschade biedt u betrouwbare en deskundige begeleiding bij het verhalen van uw schade. Dit doen wij geheel gratis. Hierbij is ons uitgangspunt dat wij u zoveel mogelijk in de positie brengen als voor het ongeval.

Een goede letselschadespecialist doet meer dan alleen uw schade verhalen. Drive Letselschade heeft de kennis, de ervaring en de drive om dit goed en vlot voor u te doen. En het mooiste: dit is geheel kosteloos voor u als slachtoffer. Wij verhalen onze kosten namelijk op de aansprakelijke partij.

Als slachtoffer van een ongeval bent u ongevraagd in een situatie terechtgekomen waarin heel veel op u afkomt. Naast de lichamelijke en psychische klachten, heeft het ongeval vaak ook grote impact op uw thuissituatie, uw werk en uw sociale leven.

Wij vinden het heel belangrijk dat u direct wordt ontzorgd zodat u zich kunt richten op uw herstel. Daarom komen wij graag bij u langs om u te informeren over uw mogelijkheden. Ook zullen wij uw schade in kaart brengen en direct een voorschot vragen bij de verzekeraar om de extra kosten die u moet maken te kunnen voldoen.

Samen met u kijken we wat er nodig is om uw leven weer op de rit te krijgen. Daarbij kijken we niet alleen naar een passende schadevergoeding. We kijken ook wat u nodig heeft voor uw herstel en wat u nodig heeft aan praktische ondersteuning.

Wij schakelen een medisch adviseur in om ons te informeren over de medische gevolgen van het ongeval. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van arbeidsdeskundigen of loopbaancoaches als dat nodig is voor uw re-integratie. Bij complexe schades maken wij gebruik van een rekenkundige.

Direct hulp nodig?

Laat u deskundig adviseren en begeleiden.

Flexibel & toegankelijk

Wij werken samen met medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenkundige om uw letsel en uw schade zo goed mogelijk in kaart te brengen.
Drive Letselschade is gevestigd in Amersfoort. Door de centrale ligging kunnen wij slachtoffers in heel Nederland bijstaan.

  • Inlevingsvermogen
  • Ontzorgen van A tot Z
  • Meedenkend
  • Vastberaden

Dit zeggen andere cliënten over ons

TOP