Ons kantoor

Drive Letselschade is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor slachtoffers die letsel hebben opgelopen door bijvoorbeeld een ongeval, slechte werkomstandigheden, medische ingreep of een overlijden.

Het is onze drive uw schade zo goed en vlot mogelijk voor u te verhalen, zonder onnodige vertraging. Vanuit die gedrevenheid staan wij enkel slachtoffers bij in onze praktijk.

Bij het verhalen van schade komt een hoop kijken. In eerste instantie kunt u denken aan de extra kosten die gemaakt moeten worden voor bijvoorbeeld verzorging, huishoudelijke hulp, medische kosten, ziekenhuisverblijf, extra reiskosten en de aanschaf van hulpmiddelen. Ook loopt u misschien inkomsten mis.

Deze schadeposten zullen wij in kaart brengen en voor u verhalen. Daarnaast is het belangrijk dat wij samen met de verzekeraar kijken wat u nog meer nodig heeft om zo goed mogelijk te herstellen en uw werkzame en sociale leven weer zo veel mogelijk weer op te pakken. Samen met u brengen wij uw behoeften en wensen in kaart.

Een goede letselschadespecialist doet meer dan alleen uw schade verhalen. Het vergt maatwerk om het slachtoffer weer zoveel mogelijk in die positie te brengen als voor het ongeval. Drive Letselschade heeft de kennis, de ervaring en de drive om dit voor u te doen.

Direct hulp nodig?

drive-letselschade-juristen-anne-ruth-shitoleth-nicole-wilms

Laat u deskundig adviseren en begeleiden.

Flexibel & toegankelijk

Wij werken samen met medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenkundige om uw letsel en uw schade zo goed mogelijk in kaart te brengen.
Drive Letselschade is gevestigd in Amersfoort. Door de centrale ligging kunnen wij slachtoffers in heel Nederland bijstaan.

  • Inlevingsvermogen
  • Ontzorgen van A tot Z
  • Meedenkend
  • Vastberaden
De letselschadejurist

mr. Anne Ruth Shiboleth

Op het moment dat u letsel oploopt door een ongeval dan staat uw leven letterlijk op zijn kop. Er komt veel op u af. Zowel op medisch vlak, als ook op financieel vlak. Uw letsel kan ook gevolgen hebben voor uw thuissituatie en in uw werk. Er moet veel geregeld worden. Mijn doel is om u hierin zo goed mogelijk te ondersteunen en u zoveel mogelijk in de positie te brengen als voor het ongeval.

Ik kan veel werk voor u uit handen nemen, zoals de correspondentie met de tegenassuradeur, zorg dragen voor het opvragen van de medische informatie en de schade in kaart brengen. Altijd met u en uw letsel als uitgangspunt, zodat u zich zoveel mogelijk kan richten op uw herstel.

Mijn carrière in de letselschade ben ik in 2011 gestart bij een rechtsbijstandsverzekering. Daarna heb ik mij verder ontwikkeld als personenschadedeskundige en letselschadejurist bij een letselexpertisebureau en uiteindelijk met succes de opleiding tot NIVRE-register expert afgerond. Inmiddels heb ik mij als mede-eigenaar aangesloten bij Drive Letselschade en sta ik voornamelijk slachtoffers bij in de provincies Overijssel, Gelderland en Brabant. Echter, vanuit Drive Letselschade kunnen wij u landelijke dekking bieden.

Mijn cliënten waarderen mij om mijn gedrevenheid, voortvarendheid en empathisch vermogen. Ik streef er altijd naar om zonder onnodige vertragingen uw dossier te behandelen. Daarbij vind ik het belangrijk dat wij de gemaakte afspraken onderling nakomen, maar ook dat u zich als slachtoffer echt gehoord voelt door alle partijen. U heeft hierbij zelf de regie en ik adviseer en ondersteun u waar mogelijk.
Graag zou ik u willen helpen bij het verhalen van uw schade. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met mij opnemen op 06 83192392 of het contactformulier invullen.

Mocht u meer informatie over mij willen lezen, dan kunt u op deze link klikken.

Direct hulp nodig?

anne-ruth-shiboleth-letselschadejurist-drive-letselschade

Ik adviseer en begeleid u graag.

De letselschadejurist

mr. Nicole Wilms

Waarschijnlijk bent u op onze website gekomen omdat u of iemand in uw omgeving letsel heeft opgelopen. Als dat het geval is, heeft u al ervaren hoeveel er op u afkomt na een ongeval. Natuurlijk staat uw herstel voorop, maar daarnaast wordt u vaak geconfronteerd met hoge kosten voor medische hulp en huishoudelijke hulp. Ook kan het zijn dat u door uw letsel tijdelijk niet in staat bent om te werken. Ik wil u graag ondersteunen om uw schade te verhalen en uw leven weer zo goed mogelijk op de rit te krijgen.

Sinds 2001 treed ik op als belangenbehartiger voor slachtoffers. Mijn ervaring en expertise in verschillende rechtsgebieden zoals aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, tuchtrecht en sociaal zekerheidsrecht zet ik graag in om u verder te helpen om uw leven weer op de rit te krijgen. Hierbij staan uw wensen en behoeftes centraal.

Volhardend en voortvarend werk ik met u toe naar een goede regeling van uw schade. Ik werk vanuit uw belang, adviseer, begeleid en neem u zorg uit handen. Ik ben erg gedreven. Als het in uw belang is, zal ik het conflict niet uit de weg gaan om tot een oplossing te komen. Het heeft natuurlijk mijn voorkeur om in goed overleg met u en de wederpartij een goede regeling voor u te treffen.

Cliënten waarderen mij om mijn deskundigheid en betrokkenheid. Ik ga tot het uiterste voor mijn cliënten en verlies daarbij niet uit het oog wat hun wensen en behoeften zijn. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat ik mijn cliënten goed informeer over wat zij van mij en de behandeling van hun schade kunnen verwachten.

Ik sta met name slachtoffers bij in de provincies Utrecht, Flevoland, Gelderland en Brabant. Echter, vanuit Drive Letselschade kunnen wij u landelijke dekking bieden.

Indien u letsel heeft opgelopen, wil ik graag met u kijken of ik uw schade voor u kan verhalen. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen op 06 83861007 of het contactformulier invullen.

Mocht u meer informatie over mij willen lezen, dan kunt u op deze link klikken.

Direct hulp nodig?

nicole-wilms-letselschadejurist-drive-letselschade

Ik adviseer en begeleid u graag.

Reviews van tevreden cliënten

Na een vervelende aanrijding en confrontatie met de aansprakelijke partij en verzekeraars, kwam ik gelukkig in een warm bad bij Drive Letselschade. Mr. Nicole Wilms gaf mij inzicht in de vervolgstappen en zij nam het contact met de verzekeraars over. Zij is professioneel en betrokken en zij heeft ervoor gezorgd dat één en ander goed is afgewikkeld en dat mijn schade volledig is vergoed. Ik kan Drive Letselschade dus van harte aanbevelen.

Carolien Waasdorp

Na een vervelend ongeval hebben Anne Ruth en Nicole mij zeer fijn bijgestaan en geholpen met de zaak die daaruit kwam. Ik heb hen allebei ervaren als zeer betrokken en deskundige personen die mij alle vertrouwen hebben gegeven. Door hun gedrevenheid hebben zij proactief extra werk verzet en dat is naar mijn idee echt wat je nodig hebt in zulke situaties. Ik kan Drive Letselschade dus van harte aanbevelen.

Laura Janssen

Zeer betrokken , vriendelijk, professioneel. Helpen waar mogelijk, bijvoorbeeld door formulieren in te vullen als je zelf nog in het ziekenhuis ligt! Zeer vlotte reactie op mail. Absolute aanrader!

Arda van Wee

Zeer betrokken echte mensen mensen die echt voor jou gaan.

Lucy Westrik-Kasemier

TOP