Dit zeggen andere cliënten over ons

Drive Letselschade is gespecialiseerd in het verhalen van schade voor slachtoffers die letsel hebben opgelopen. Benieuwd wat onze cliënten van onze dienstverlening vinden? Lees hier de reviews.

Na een vervelende aanrijding en confrontatie met de aansprakelijke partij en verzekeraars, kwam ik gelukkig in een warm bad bij Drive Letselschade. Mr. Nicole Wilms gaf mij inzicht in de vervolgstappen en zij nam het contact met de verzekeraars over. Zij is professioneel en betrokken en zij heeft ervoor gezorgd dat één en ander goed is afgewikkeld en dat mijn schade volledig is vergoed. Ik kan Drive Letselschade dus van harte aanbevelen.

Carolien Waasdorp

Zeer betrokken echte mensen mensen die echt voor jou gaan.

Lucy Westrik-Kasemier

Hele goede service, er wordt het maximale uit de tegenpartij gehaald. Driveletselschade denkt heel goed met jou mee, en er wordt voor jou ook goed nagedacht op wat het meest gunstige is voor jou. Je kunt met een gerust hart jouw zorgen aan hen overdragen. Ik wens drive letselschade iedereen aan die met letselschade te maken heeft gehad. Nicole heel erg bedankt voor jouw luisterend oor altijd en jouw sterke inzet!

Oussama Lazar

Waardevolle, empathische, betrokken begeleiding in een voor mij onwijs moeilijk traject. Meedenken, maar ook voor je denken... Anne Ruth, je bent mijn anker in deze moeilijke periode. Dank je wel!

Mijnie de Boer

Zeer betrokken , vriendelijk, professioneel. Helpen waar mogelijk, bijvoorbeeld door formulieren in te vullen als je zelf nog in het ziekenhuis ligt! Zeer vlotte reactie op mail. Absolute aanrader!

Arda van Wee

Ik ben zeer tevreden over Drive letselschade. Ik ben met dit bedrijf in aanraking gekomen door dat ik een aanrijding heb gehad. Anne Ruth was degene die mijn case op zich heeft genomen. Zij was erg vriendelijk en daadkrachtig! Zij heeft er voor kunnen zorgen dat wij samen een mooi eindresultaat hebben kunnen bereiken. Als er vragen waren werden die snel en zeer duidelijk beantwoord. Wat ik zelf als erg prettig heb ervaren is dat Drive letselschade een hele boel van je overneemt waardoor je je zelf makkelijker op je eigen herstel kunt richten. Dankzij Anneruth heb ik deze vervelende situatie zeer snel en fijn kunnen afronden. Bedankt daar voor. Gr suzanne.

Suzanne van de Poll

Goede begeleiding en voorlichting met vakkundige mensen. Ze hebben mij goed geholpen dus een echte aanrader als je er zelf niet meer uit komt. Bedankt voor alles.

Berry van Kleef

Zéér deskundig geholpen nadat ik letselschade had opgelopen. Er werd een professionele aansprakelijkheidstelling opgesteld waarbij echt aan alles werd gedacht. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ondanks dat de tegenpartij weinig respons gaf bleven ze volhouden. De aanhouder wint! Iedereen die twijfelt om een letselschadejurist te benaderen adviseer ik daarom Drive Letselschade in te schakelen.

Elvera Mulder

Na een vervelend ongeval hebben Anne Ruth en Nicole mij zeer fijn bijgestaan en geholpen met de zaak die daaruit kwam. Ik heb hen allebei ervaren als zeer betrokken en deskundige personen die mij alle vertrouwen hebben gegeven. Door hun gedrevenheid hebben zij proactief extra werk verzet en dat is naar mijn idee echt wat je nodig hebt in zulke situaties.

Laura Janssen

Contact voelde direct vertrouwd. Zeer redelijk schikkingsbedrag en een snelle afhandeling.

Marjolijn Hofman

Op een fantastische wijze ondersteund en begeleid. Alles super professioneel!!.

Tonny Selles

Ik heb Nicole leren als letselschade advocaat maar vooral als mens omdat zij niet haar rol maar haar menszijn voorop stelt. Kenmerkend voor Nicole was voor mij haar authenticiteit en inlevingsvermogen, waarbij zij het deskundigheid niet uit het oog verliest. Zij weet met alle partijen goed te communiceren en stelt de zakelijke belangen van haar klanten voorop. Ik heb haar ervaren als een prettige rustige persoon die staat voor kwaliteit, integriteit en betrokkenheid, waarbij ruimte blijft voor jou als mens.

Sheila van Loon

Na een vervelend ongeval hebben Anne Ruth en Nicole mij zeer fijn bijgestaan en geholpen met de zaak die daaruit kwam. Ik heb hen allebei ervaren als zeer betrokken en deskundige personen die mij alle vertrouwen hebben gegeven. Door hun gedrevenheid hebben zij proactief extra werk verzet en dat is naar mijn idee echt wat je nodig hebt in zulke situaties.

Laura Janssen

Direct hulp nodig?

Laat u deskundig adviseren en begeleiden.

Flexibel & toegankelijk

Wij werken samen met medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenkundige om uw letsel en uw schade zo goed mogelijk in kaart te brengen.
Drive Letselschade is gevestigd in Amersfoort. Door de centrale ligging kunnen wij slachtoffers in heel Nederland bijstaan.

  • Inlevingsvermogen
  • Ontzorgen van A tot Z
  • Meedenkend
  • Vastberaden
TOP