Dit zeggen andere cliënten over ons

Drive Letselschade is gespecialiseerd in het verhalen van schade voor slachtoffers die letsel hebben opgelopen. Benieuwd wat onze cliënten van onze dienstverlening vinden? Lees hier de reviews.

Wij zijn zeer tevreden over menselijke afhandeling van Anne Ruth. Ze was altijd bereikbaar, zelfs op vakantie. Reageerde altijd op berichtjes of belletjes. De afstand van 200 km was nooit geen probleem. Gaf feedback en reflecteerde zelf. Prima gedaan en houd het restant ook nog eens in de gaten. Zeker bij een beroepziekte, vaak onbegrepen omdat je aan de buitenkant niets ziet en reacties onvoorspelbaar kunnen zijn. Weet adequaat te reageren tijdens vervelende momenten.

Frank Puts

In 2020 heeft een verkeersongeval mij een blijvende handicap bezorgd. Ik ben sindsdien afhankelijk van zorgverleners, en mijn leven staat op zijn kop. Via de schadeafhandeling kwam ik in contact met Nicole van Drive Letselschade. Nicole heeft mijn zaak behartigd met als resultaat een overeenkomst met beide partijen. Nicole heeft alles op correcte en inlevende wijze behandeld met een voor mij een bevredigend resultaat. Op zeer correcte wijze. Nicole is met mij in contact gebleven tot alles rond was. Ook bracht Nicole me in contact met een ergotherpeut die gespecialiseerd is in letselschade. Dat heeft mij de juiste zorg geleverd, zowel materieel als inleving in mijn situatie.

Tineke Visser

Ik wil graag mijn zeer positieve ervaring delen. Anne Ruth heeft mij bijgestaan met de afhandeling van mijn letselschade, en heeft mij enorm goed geholpen, ze was zeer betrokken, kwam altijd haar afspraken na, en gaf mij veel vertrouwen omdat ze er volledig voor is gegaan. Ik ben zeer tevreden over het verloop van de afhandeling van mijn schade. Kortom een zeer betrouwbaar en professioneel kantoor.

Paul Cornelissen

In een warm bad terecht gekomen bij Drive Letselschade bij Anne Ruth die ons bijstond in een zaak betreffende beroepsziekte. Anne Ruth nam alle rompslomp uit handen en heeft een fijn eindresultaat kunnen bereiken voor ons. Nooit eerder een jurist ontmoet met zoveel menselijkheid, warmte, professionaliteit en gedrevenheid.❤️

Claudia Koster

Na een vervelende aanrijding en confrontatie met de aansprakelijke partij en verzekeraars, kwam ik gelukkig in een warm bad bij Drive Letselschade. Mr. Nicole Wilms gaf mij inzicht in de vervolgstappen en zij nam het contact met de verzekeraars over. Zij is professioneel en betrokken en zij heeft ervoor gezorgd dat één en ander goed is afgewikkeld en dat mijn schade volledig is vergoed. Ik kan Drive Letselschade dus van harte aanbevelen.

Carolien Waasdorp

Zeer betrokken echte mensen mensen die echt voor jou gaan.

Lucy Westrik-Kasemier

Hele goede service, er wordt het maximale uit de tegenpartij gehaald. Driveletselschade denkt heel goed met jou mee, en er wordt voor jou ook goed nagedacht op wat het meest gunstige is voor jou. Je kunt met een gerust hart jouw zorgen aan hen overdragen. Ik wens drive letselschade iedereen aan die met letselschade te maken heeft gehad. Nicole heel erg bedankt voor jouw luisterend oor altijd en jouw sterke inzet!

Oussama Lazar

Waardevolle, empathische, betrokken begeleiding in een voor mij onwijs moeilijk traject. Meedenken, maar ook voor je denken... Anne Ruth, je bent mijn anker in deze moeilijke periode. Dank je wel!

Mijnie de Boer

Zeer betrokken , vriendelijk, professioneel. Helpen waar mogelijk, bijvoorbeeld door formulieren in te vullen als je zelf nog in het ziekenhuis ligt! Zeer vlotte reactie op mail. Absolute aanrader!

Arda van Wee

Ik ben zeer tevreden over Drive letselschade. Ik ben met dit bedrijf in aanraking gekomen door dat ik een aanrijding heb gehad. Anne Ruth was degene die mijn case op zich heeft genomen. Zij was erg vriendelijk en daadkrachtig! Zij heeft er voor kunnen zorgen dat wij samen een mooi eindresultaat hebben kunnen bereiken. Als er vragen waren werden die snel en zeer duidelijk beantwoord. Wat ik zelf als erg prettig heb ervaren is dat Drive letselschade een hele boel van je overneemt waardoor je je zelf makkelijker op je eigen herstel kunt richten. Dankzij Anneruth heb ik deze vervelende situatie zeer snel en fijn kunnen afronden. Bedankt daar voor. Gr suzanne.

Suzanne van de Poll

1 jaar geleden aanrijding gehad in Amsterdam. Kwam ik Drive Letselschade tegen Nicole Wilms heeft met mij contact opgenomen vanaf 1e dag klikt het al. Alles rustig gesproken en alles op tijd mij vermelden voor de stand van zaken met de tegenpartij. Altijd bereikbaar. Ze heeft mij zo professionele goed geholpen. Voor de tijd die ze voor mij had en hard werk, en een luisterend oor was erg fijn om zo een persoon naast je te hebben en ook heel meedenkend tot het eind van mijn zaak. Ik raad mijn vriendenkring en familie aan om contact met jullie op te nemen als er wat gebeurd onderweg. Als er meer sterren konden geven was het 10 sterren waard 😁👍. Nogmaals hartelijk dank Nicole Wilms!!

Indo x

Na een aanrijding met een auto ben ik met Anne Ruth in contact gekomen. Zij heeft mij ontzettend geholpen tijdens het herstel, en met de afwikkeling van het financiële gedeelte. Regelmatig telefonisch contact gehad, waarbij altijd voorop stond om te bespreken hoe het op dat moment ging, en ook elke keer weer duidelijk werd uitgelegd hoe het proces eruit ziet. Vooral ook fijn dat iemand je af en toe even vertelt dat je jezelf wat tijd moet/mag gunnen om te herstellen, ik heb daar enorm veel aan gehad. Dankjewel voor je hulp!!

Linda Braad

Drive Letselschade heeft mijn belangen behartigd. Zij deed dat op een voortreffelijke wijze waarbij zij een hoge mate van betrokkenheid en professionaliteit toonde. Ik had mij geen betere vertegenwoordiger kunnen wensen.

Ed Bertou

Absoluut topbedrijf en een absolute aanrader. Men is zeer betrokken daar en is zeer goed op de hoogte van de regelgeving. Buiten de zakelijke aangelegenheden zit er toch een persoonlijke touch aan het geheel, hetgeen wat we (helaas) wel met regelmaat anders zien. Ik zal geen seconde meer twijfelen als ik ooit weer iets tegen het lijf mocht lopen, in hun vakgebied. Dan weet ik zeker de weg naar dit bedrijf te vinden! Absolute aanrader!!!

Karim Amrani

Ik heb vorig jaar een ongeluk gehad met mijn fiets en een auto! Ben kapper dus handen en voeten wel belangrijk voor mijn vak. Het was Corona tijd en ik was redelijk de weg kwijt .... zaak dicht, geen omzet, medewerksters thuis en dan nu dit .... Door een lieve vriendin (hulde ook voor Arda!!) werd ik getipt : bel Anne Ruth!!! Wel een mega schot in de roos !! We werden zeg maar ont zorgt. Ze nam alles over en ik kon aan de (lange) tot herstel beginnen. Nu bijna twee jaar later is het gelukkig voor mij goed afgelopen in die zin er zijn en blijven beperkingen maar is prima mee te leven. En dit is mede door de zorg van Drive Letselschade maar zeker door Anne Ruth! Een vakvrouw met een groot empathisch vermogen die de vinger iedere keer op de zere plek weet te leggen en hier door de juiste beslissingen voor ons kon nemen daar waar wij dit niet konden.Uit de diepste grond van hart raad ik iedereen "onze " Anne Ruth aan!! Ik weet werkelijk niet hoe ik deze vakvrouw ooit zou kunnen bedanken voor de klus die geklaard heeft ! hulde Anne Ruth heel veel dank !

Hans van Geel

Goede begeleiding en voorlichting met vakkundige mensen. Ze hebben mij goed geholpen dus een echte aanrader als je er zelf niet meer uit komt. Bedankt voor alles.

Berry van Kleef

Zéér deskundig geholpen nadat ik letselschade had opgelopen. Er werd een professionele aansprakelijkheidstelling opgesteld waarbij echt aan alles werd gedacht. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ondanks dat de tegenpartij weinig respons gaf bleven ze volhouden. De aanhouder wint! Iedereen die twijfelt om een letselschadejurist te benaderen adviseer ik daarom Drive Letselschade in te schakelen.

Elvera Mulder

Na een vervelend ongeval hebben Anne Ruth en Nicole mij zeer fijn bijgestaan en geholpen met de zaak die daaruit kwam. Ik heb hen allebei ervaren als zeer betrokken en deskundige personen die mij alle vertrouwen hebben gegeven. Door hun gedrevenheid hebben zij proactief extra werk verzet en dat is naar mijn idee echt wat je nodig hebt in zulke situaties.

Laura Janssen

Contact voelde direct vertrouwd. Zeer redelijk schikkingsbedrag en een snelle afhandeling.

Marjolijn Hofman

Op een fantastische wijze ondersteund en begeleid. Alles super professioneel!!.

Tonny Selles

Ik heb Nicole leren als letselschade advocaat maar vooral als mens omdat zij niet haar rol maar haar menszijn voorop stelt. Kenmerkend voor Nicole was voor mij haar authenticiteit en inlevingsvermogen, waarbij zij het deskundigheid niet uit het oog verliest. Zij weet met alle partijen goed te communiceren en stelt de zakelijke belangen van haar klanten voorop. Ik heb haar ervaren als een prettige rustige persoon die staat voor kwaliteit, integriteit en betrokkenheid, waarbij ruimte blijft voor jou als mens.

Sheila van Loon

Na een vervelend ongeval hebben Anne Ruth en Nicole mij zeer fijn bijgestaan en geholpen met de zaak die daaruit kwam. Ik heb hen allebei ervaren als zeer betrokken en deskundige personen die mij alle vertrouwen hebben gegeven. Door hun gedrevenheid hebben zij proactief extra werk verzet en dat is naar mijn idee echt wat je nodig hebt in zulke situaties.

Laura Janssen

Direct hulp nodig?

Laat u deskundig adviseren en begeleiden.

Flexibel & toegankelijk

Wij werken samen met medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenkundige om uw letsel en uw schade zo goed mogelijk in kaart te brengen.
Drive Letselschade is gevestigd in Amersfoort. Door de centrale ligging kunnen wij slachtoffers in heel Nederland bijstaan.

  • Inlevingsvermogen
  • Ontzorgen van A tot Z
  • Meedenkend
  • Vastberaden
TOP