Reviews

Drive Letselschade is gespecialiseerd in het verhalen van schade voor slachtoffers die letsel hebben opgelopen. Benieuwd wat onze cliënten van onze dienstverlening vinden? Lees hier de reviews.

Hele goede service, er wordt het maximale uit de tegenpartij gehaald. Driveletselschade denkt heel goed met jou mee, en er wordt voor jou ook goed nagedacht op wat het meest gunstige is voor jou. Je kunt met een gerust hart jouw zorgen aan hen overdragen. Ik wens drive letselschade iedereen aan die met letselschade te maken heeft gehad. Nicole heel erg bedankt voor jouw luisterend oor altijd en jouw sterke inzet!

Oussama Lazar

Waardevolle, empathische, betrokken begeleiding in een voor mij onwijs moeilijk traject. Meedenken, maar ook voor je denken... Anne Ruth, je bent mijn anker in deze moeilijke periode. Dank je wel!

Mijnie de Boer

Zeer betrokken , vriendelijk, professioneel. Helpen waar mogelijk, bijvoorbeeld door formulieren in te vullen als je zelf nog in het ziekenhuis ligt! Zeer vlotte reactie op mail. Absolute aanrader!

Arda van Wee

Na een vervelende aanrijding en confrontatie met de aansprakelijke partij en verzekeraars, kwam ik gelukkig in een warm bad bij Drive Letselschade. Mr. Nicole Wilms gaf mij inzicht in de vervolgstappen en zij nam het contact met de verzekeraars over. Zij is professioneel en betrokken en zij heeft ervoor gezorgd dat één en ander goed is afgewikkeld en dat mijn schade volledig is vergoed. Ik kan Drive Letselschade dus van harte aanbevelen.

Carolien Waasdorp

Zeer betrokken echte mensen mensen die echt voor jou gaan.

Lucy Westrik-Kasemier

Goede begeleiding en voorlichting met vakkundige mensen. Ze hebben mij goed geholpen dus een echte aanrader als je er zelf niet meer uit komt. Bedankt voor alles.

Berry van Kleef

Ik heb Anne Ruth Shiboleth benaderd nadat ik slachtoffer was bij een ongeval gedurende renovatiewerkzaamheden in een trappenhuis waarbij ik mijn enkelbanden bezeerden. In eerste instantie dacht ik dat ik gewoon pech had maar na mijn eerste contact met Anne Ruth informeerde zij mij goed over alle eisen, voorwaarden en rechten rondom mijn situatie. Ik ben erg blij dat zij mij als letselschadejurist dit inzicht gaf waardoor ik mij realiseerde dat een proces richting het aannemersbedrijf meer dan logisch was.

Gezien mijn enkel weken in het gips zat en ik afhankelijk was van krukken, was het moeizaam en stressvol om op mijn werk te komen en mijn werkzaamheden als Event Manager uit te voeren. Daarnaast liepen de ziekenhuiskosten op doordat meerdere bezoeken voor het herstel van mijn enkel nodig was. Anne Ruth gaf mij een helder overzicht welke informatie zij van mij nodig had om een juiste aansprakelijkstelling naar het aannemersbedrijf toe te sturen. Zij heeft aan de hand daarvan een professionele aansprakelijkheidstelling opgesteld waarbij zij echt aan alles dacht.

Tijdens de gehele procedure hield Anne Ruth mij keurig op de hoogte van de ontwikkelingen. Ondanks dat zij in eerste instantie weinig respons kreeg van het aannemersbedrijf bleef zij volhouden. En de aanhouder wint. Het aannemersbedrijf bleek niet aan de juiste eisen te hebben voldaan tijdens hun renovatiewerkzaamheden wanneer mijn ongeval had plaatsgevonden. Ik heb al mijn kosten rondom mijn letsel vergoed gekregen met een kleine smartengeldvergoeding. Dit was een pleister op een zere wond waarvoor ik haar nog steeds erg dankbaar ben.

Iedereen die twijfelt om een letselschadejurist te benaderen adviseer ik daarom Anne Ruth in te schakelen!

Elvera Mulder

Na een vervelend ongeval hebben Anne Ruth en Nicole mij zeer fijn bijgestaan en geholpen met de zaak die daaruit kwam. Ik heb hen allebei ervaren als zeer betrokken en deskundige personen die mij alle vertrouwen hebben gegeven. Door hun gedrevenheid hebben zij proactief extra werk verzet en dat is naar mijn idee echt wat je nodig hebt in zulke situaties.

Laura Janssen

Direct hulp nodig?

drive-letselschade-juristen-anne-ruth-shitoleth-nicole-wilms

Laat u deskundig adviseren en begeleiden.

Flexibel & toegankelijk

Wij werken samen met medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenkundige om uw letsel en uw schade zo goed mogelijk in kaart te brengen.
Drive Letselschade is gevestigd in Amersfoort. Door de centrale ligging kunnen wij slachtoffers in heel Nederland bijstaan.

  • Inlevingsvermogen
  • Ontzorgen van A tot Z
  • Meedenkend
  • Vastberaden
TOP