Aansprakelijkheid voor dieren

drive-letselschade-aandachtsgebieden-aansprakelijkheid-dieren-gebeten

Dagelijks lopen veel mensen letsel op door dieren. Bijvoorbeeld door een beet van een hond of een trap van een paard.

Zo kunnen wij u helpen
Een ongeval heeft een grote impact op uw leven. Er komt een hoop op u af waar u zelf niet om gevraagd heeft. U moet zich volledig kunnen richten op uw herstel, dat is het belangrijkste. Wij helpen u gratis om de wederpartij aansprakelijk te stellen en te inventariseren wat u nodig heeft om u zoveel mogelijk in dezelfde positie terug te brengen als voor het ongeval. Wij verhalen uw schade geheel kosteloos op de tegenpartij.

Bij een letseltraject zijn vaak meerdere professionals betrokken. Als het nodig is schakelen wij een medisch adviseur of een arbeidsdeskundige in.

Wie is aansprakelijk?

Als u letselschade oploopt door een dier kunt u de eigenaar of bezitter van het dier aansprakelijk stellen voor de schade die u hierdoor lijdt. Ook als het dier is weggelopen en de eigenaar of bezitter geen enkele zeggenschap heeft over de gedraging van het dier.

Honden

Als u bent gebeten door een hond kunnen de gevolgen heel vervelend zijn. De hondenbezitter is aansprakelijk voor uw schade. U kunt ook letsel oplopen doordat een hond ineens voor uw fiets springt. Ook dan is de hondenbezitter aansprakelijk. In de meeste gevallen is de hondenbezitter hiervoor verzekerd.

Paarden

Ook als u letsel oploopt door een trap of bijt van een paard, is de eigenaar van het dier aansprakelijk voor uw schade. Loopt u letsel op tijdens het paardrijden, bijvoorbeeld door een val van een paard, dan is vaak de manege aansprakelijk voor uw schade.

drive-letselschade-hulp-bij-letsel-aandachtsgebied-aansprakelijkheid-voor-dieren

ONZE BELOFTE

Uw schade snel in kaart

Wij komen snel bij u op bezoek om alle gevolgen van het ongeval in kaart te brengen. De schade die u lijdt verhalen wij voor u op de tegenpartij.

Persoonlijke begeleiding bij elke stap

Wij ontzorgen u zoveel mogelijk zodat u zich volledig op uw herstel kan richten. Samen zorgen wij ervoor dat u de regie terugkrijgt over uw leven.

Kosteloze afhandeling

Onze begeleiding is voor u helemaal gratis. Onze kosten verhalen wij op de tegenpartij. Wij zullen u dan ook geen nota sturen.

Direct hulp nodig?

Ik adviseer en begeleid u graag

TOP