Heeft uw werknemer letsel opgelopen door een ongeval, dan is niet alleen de werknemer gedupeerd. Dat bent u als werkgever ook.

Zo kunnen wij u helpen
Als uw werknemer arbeidsongeschikt is na een ongeval en er sprake is van een aansprakelijke partij, dan kunnen wij voor u het netto doorbetaalde loon en de netto re-integratiekosten van uw werknemer op de veroorzaker verhalen.

Wij dienen voor u de vordering in bij de aansprakelijke verzekeraar en zorgen voor de onderbouwing.

Mocht het niet lukken om de schade voor de werkgever te verhalen, brengen wij geen kosten in rekening.

Wanneer kan een werkgever zijn kosten verhalen?

  • Uw werknemer is geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt door het ongeval
  • Een derde partij is aansprakelijk voor het ongeval

Welke kosten kunnen wij voor u verhalen?

  • Het nettoloon, inclusief vakantiegeld, vaste bonussen en een dertiende maand. De werkgeverslasten, zoals loonbelasting en sociale lasten, worden niet vergoed en blijven voor uw eigen rekening.
  • De kosten die u moet maken voor de re-integratie. Hierbij kunt u denken aan de kosten voor de arbodienst, verzuimbegeleiding, extra vervoerskosten, aanpassingen van de werkplek en wettelijke rente.
drive-letselschade-hulp-bij-letsel-regres

Ondersteuning door Drive Letselschade
Wij nemen de correspondentie met de tegenassuradeur van u over, berekenen de claim, dienen de vordering in en zorgen voor de juiste onderbouwing. Hiervoor wordt een tarief gerekend van 15% + btw van het verhaalde bedrag. Indien wij eveneens de belangen van de werknemer behartigen, dan kunnen wij u een gereduceerd tarief van 10% + btw aanbieden over het verhaalde bedrag.

U leest het goed. Indien wij uw schade niet kunnen verhalen, dan zijn er ook geen kosten verbonden aan onze dienstverlening. Als werkgever loopt u dus geen enkel risico.

Mocht u nog vragen hebben of twijfelen of u een vordering heeft, neem dan contact met ons op.

ONZE BELOFTE

Uw schade snel in kaart

Wij komen snel bij u op bezoek om alle gevolgen van het ongeval in kaart te brengen. De schade die u lijdt verhalen wij voor u op de tegenpartij.

Persoonlijke begeleiding bij elke stap

Wij ontzorgen u zoveel mogelijk zodat u zich volledig op uw herstel kan richten. Samen zorgen wij ervoor dat u de regie terugkrijgt over uw leven.

Kosteloze afhandeling

Onze begeleiding is voor u helemaal gratis. Onze kosten verhalen wij op de tegenpartij. Wij zullen u dan ook geen nota sturen.

Direct hulp nodig?

Ik adviseer en begeleid u graag

TOP