Sport- en spelsituaties

Sporten is leuk en gezond, maar als u door toedoen van een teamgenoot of tegenstander ernstig letsel oploopt, kan dit veranderen in een nachtmerrie. Een overtreding tijdens een sportwedstrijd kan ernstige gevolgen hebben. Een tackle die net te laat is ingezet, een hockeystick die te hoog uitzwaait of een ongeluk tijdens een gymles. Situaties die soms kunnen lijden tot ernstig letsel.

Zo kunnen wij u helpen
Een ongeval heeft een grote impact op uw leven. Er komt een hoop op u af waar u zelf niet om gevraagd heeft. U moet zich volledig kunnen richten op uw herstel, dat is het belangrijkste. Wij helpen u gratis om de wederpartij aansprakelijk te stellen en te inventariseren wat u nodig heeft om u zoveel mogelijk in dezelfde positie terug te brengen als voor het ongeval. Wij verhalen uw schade geheel kosteloos op de tegenpartij.

Bij een letseltraject zijn vaak meerdere professionals betrokken. Als het nodig is schakelen wij een medisch adviseur of een arbeidsdeskundige in.

Gevaarlijke en risicovolle situaties kunnen bij de sport horen. Als u tijdens het sporten letsel oploopt, kan de tegenstander, de sportvereniging of de school dan aansprakelijk worden gesteld?

Minder snel aansprakelijk

Bij ongevallen in een sport- en spelsituatie is het niet altijd mogelijk om uw schade te verhalen. Dit komt omdat wordt aangenomen dat bepaalde risico’s onderdeel zijn van het uitoefenen van een sport of een spel. Van belang is de vraag of het om een grove overtreding gaat of dat er opzet in het spel is.

In het algemeen geldt: hoe ernstiger de overtreding is, hoe sneller aansprakelijkheid wordt aangenomen. Zeker als duidelijk had moeten zijn dat de overtreding ernstig letsel kan veroorzaken.

Alhoewel aansprakelijkheid bij een sport- en spelsituaties niet snel wordt aangenomen, zijn er soms wel mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

drive-letselschade-hulp-bij-letsel-aandachtsgebied-schade-sport-spel

ONZE BELOFTE

Uw schade snel in kaart

Wij komen snel bij u op bezoek om alle gevolgen van het ongeval in kaart te brengen. De schade die u lijdt verhalen wij voor u op de tegenpartij.

Persoonlijke begeleiding bij elke stap

Wij ontzorgen u zoveel mogelijk zodat u zich volledig op uw herstel kan richten. Samen zorgen wij ervoor dat u de regie terugkrijgt over uw leven.

Kosteloze afhandeling

Onze begeleiding is voor u helemaal gratis. Onze kosten verhalen wij op de tegenpartij. Wij zullen u dan ook geen nota sturen.

Direct hulp nodig?

Ik adviseer en begeleid u graag

TOP