mr. Anne Ruth Shiboleth

Van jongs af aan heb ik een sterk rechtsvaardigheidsgevoel. Na het zien van een film wist ik het zeker. Ik wilde rechten studeren en kinderrechter worden. Ondanks dat deze droom met de jaren enigszins is bijgesteld, is mijn sterke rechtvaardigheidsgevoel altijd blijven bestaan. In mijn werk uit zich dat door mij in te zetten voor slachtoffers om hun belangen goed te behartigen. Vaak betekent dit extra aandacht en betrokkenheid of buiten de kaders durven denken in oplossingen. De ruimte en aandacht hebben om maatwerk te leveren met u als centraal middelpunt vind ik erg belangrijk. Vanuit deze filosofie hebben Nicole Wilms en ik Drive Letselschade opgericht. Wij zijn gedreven om uw letselschade goed en vlot te verhalen.

Zowel op medisch vlak, als ook op financieel vlak komt er veel op een slachtoffer af. Het letsel heeft wellicht ook gevolgen voor de thuissituatie of voor het werk. Soms betekent dit dat u medische behandelingen moet ondergaan of dat er (tijdelijke) aanpassingen gedaan moeten worden, maar soms is de impact ook vele malen groter.

Mijn doel is om u zo goed mogelijk te ondersteunen, werk uit handen te nemen en u weer zoveel mogelijk in dezelfde positie te brengen als voor het ongeval. Ik vind het belangrijk dat u tijdens dit traject niet alleen goede begeleiding krijgt bij het verhalen van uw schade, maar ook dat u zich gehoord voelt.

Belangrijke kernwaarden tijdens het schaderegelingstraject vind ik eerlijkheid, duidelijkheid, doortastendheid en empathisch inzicht. Naar deze vier pijlers streef ik ook tijdens de behandeling van uw dossier. Tijdens de behandeling van uw dossier weet u waar u aan toe bent, wat de volgende stappen zijn en hoe lang ik verwacht dat het duurt. Ook zal ik regelmatig bij u informeren naar uw herstel en zorgen voor de benodigde medische informatie. Heeft u tijdens het traject vragen of is er iets onduidelijk, vraag het dan gerust. Ik ben goed bereikbaar via mijn rechtstreekse contactgegevens.

Na afronding van mijn HEAO-opleiding heb ik Rechten gestuurd aan de Universiteit van Groningen. Na het behalen van mijn Master Privaatrecht heb ik mijn loopbaan voortgezet bij een rechtsbijstandsverzekeraar.

Tijdens mijn opleiding ging mijn Thesis over het verschil van de rechtspositie van slachtoffers in een letselschadezaak in Nederland en Amerika. Ben je als letselschadeslachtoffer beter af in Nederland of Amerika? Gezien het onderwerp van mijn Thesis was het dan ook niet verrassend dat ik mijn plek heb gevonden binnen de letselschade en daarmee het aansprakelijkheidsrecht.

Bij een letselexpertisebureau heb ik mij verder ontwikkeld als Personenschadedeskundige en letselschadejurist en heb ik daarnaast mijn opleiding tot NIVRE-register expert met succes afgerond. Vanuit mijn passie en compassie om slachtoffers bij te staan na een ongeval ben ik vol enthousiasme samen met Nicole Wilms Drive Letselschade begonnen.

mr. Anne Ruth Shiboleth

Telefoon: 06 - 8319 2392
Email: ashiboleth@driveletselschade.nl

TOP