mr. Anne Ruth Shiboleth

Van jongs af aan wist ik dat ik Rechten wilde studeren. Vroeger wilde ik kinderrechter worden. Ondanks dat deze droom met de jaren enigszins is bijgesteld, is mijn rechtvaardigheidsgevoel altijd een belangrijke pijler geweest in mijn carrière. Het is voor mij belangrijk om mensen bij te staan die op dat moment kwetsbaarder zijn en hulp nodig hebben bij het opkomen voor hun belangen. Dit is ook de reden geweest dat ik uitsluitend slachtoffers bij sta. Samen met Nicole Wilms streef ik dezelfde kernwaarden na en zijn wij Drive Letselschade. Wij zijn gedreven om uw letselschade te verhalen!

Wanneer u betrokken bent geraakt bij een ongeval, dan herkent u zich vast in het feit dat een ongeval het leven letterlijk op zijn kop kan zetten. Er komt veel op een slachtoffer af. Zowel op medisch vlak, als ook op financieel vlak. Het letsel heeft wellicht ook gevolgen voor de thuissituatie of voor het werk. Soms betekent dit dat u medische behandelingen moet ondergaan of dat er (tijdelijke) aanpassingen gedaan moeten worden, maar soms is de impact ook vele malen groter.

Mijn doel is om u hierin zo goed mogelijk te ondersteunen, werk uit handen te nemen en u weer zoveel mogelijk in dezelfde positie te brengen als voor het ongeval. Ik vind het belangrijk dat u tijdens dit traject niet alleen goede begeleiding krijgt bij het verhalen van uw schade, maar ook dat iemand u begeleidt die echt opkomt voor uw belangen en daarnaast u en uw letsel echt ziet.

Belangrijke kernwaarden tijdens het schaderegelingstraject vind ik eerlijkheid, duidelijkheid, doortastendheid en empathisch inzicht. Naar deze vier pijlers streef ik ook tijdens de behandeling van uw dossier. Tijdens de behandeling van uw dossier weet u waar u aan toe bent, wat de volgende stappen zijn en welke termijn daar naar verwachting mee gemoeid gaat. Ook zal ik regelmatig bij u informeren naar uw herstel en zorgen voor de benodigde medische informatie. Heeft u tijdens het traject vragen of is er iets onduidelijk, vraag het dan gerust. Ik ben goed bereikbaar via mijn rechtstreekse contactgegevens.

Na afronding van mijn HEAO-opleiding heb ik Rechten gestuurd aan de Universiteit van Groningen. Na het behalen van mijn Master Privaatrecht heb ik mijn loopbaan voortgezet bij een rechtsbijstandsverzekeraar.

Tijdens mijn opleiding ging mijn Thesis over het verschil van rechtspositie van slachtoffers in een letselschadezaak in Nederland en Amerika. Ben je als letselschadeslachtoffer beter uit in Nederland of Amerika? Gezien het onderwerp van mijn Thesis was het dan ook niet verrassend dat ik mijn plek heb gevonden binnen de letselschade en daarmee het aansprakelijkheidsrecht.

Bij Nostimos Letselschadedeskundigen heb ik mij verder ontwikkeld als Personenschadedeskundige en letselschadejurist en heb ik daarnaast mijn opleiding tot NIVRE-register expert met succes afgerond. Inmiddels ben ik met veel passie en enthousiasme als mede-eigenaar toegetreden tot Drive Letselschade.

anne-ruth-shiboleth-letselschadejurist-drive-letselschade

mr. Anne Ruth Shiboleth

Telefoon: 06 - 8319 2392
Email: ashiboleth@driveletselschade.nl

TOP