Wat zijn whiplash klachten? 

Wanneer u bij een kop-staartbotsing betrokken bent geraakt, kunt u als gevolg hiervan whiplash klachten ontwikkelen.

Een whiplash gaat gepaard met letsel aan de nek en/of rug door een ongeval of andere plotselinge gebeurtenis. Hierbij beweegt het hoofd krachtig voor- en achteruit.

Whiplash klachten bestaan vaak uit nekklachten, rugklachten, of hoofdpijnklachten. Ook kunnen er tintelingen en cognitieve klachten optreden, zoals concentratieproblemen, geheugenverlies en vermoeidheid. Gelukkig geneest een whiplash in de meeste gevallen vanzelf. Soms duurt het echter langer voordat de klachten verminderen of blijven er beperkingen bestaan.

Een whiplash is vaak niet zichtbaar op scans en foto’s en daarom spreekt men over niet-medisch objectiveerbaar letsel. Toch kunt u door deze whiplash klachten flink beperkt worden in uw dagelijks leven. Daarom adviseren wij u direct een huisarts te bezoeken als u na een ongeval whiplash symptomen ervaart. Daarnaast zou het kunnen dat u het recht heeft om na het oplopen van een whiplash, schadevergoeding aan te vragen. Ontdek daarom of dit voor u mogelijk is via onderstaande check!

Wilt u graag dat Drive Letselschade u helpt bij het verhalen van uw schade, maar heeft u vragen over eventuele kosten? Het werk dat wij voor u doen is al vanaf het eerste moment geheel kosteloos. Dit komt doordat de aansprakelijke partij betaalt voor uw schade en onze kosten. 

Impact bij ongeval?

Een ongeval brengt vaak zorgen met zich mee. Drive Letselschade haalt graag de zorg voor u weg.

ONZE BELOFTE

3 x Drive Letselschade

Persoonlijke aandacht

Tijdens een eerste kennismaking met u brengen we alle gevolgen in kaart. Daarbij vinden wij
persoonlijke aandacht en contact
erg belangrijk.

Volledig ontzorgen

Wij stellen de tegenpartij, of de verzekeraar voor u aansprakelijk. Wij verzorgen de correspondentie met de tegenpartij en begeleiden u bij te nemen stappen.

Correcte afhandeling

Samen maken we een plan van aanpak. We zorgen we ervoor dat u weer de regie krijgt over uw leven en uw schade wordt vergoed. Deze afhandeling is geheel kosteloos voor u.

TOP