Letselschade advocaat Arnhem

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Arnhem en omgeving? Dan kunt u terecht bij Drive Letselschade.

Persoonlijke begeleiding bij letselschade in Arnhem

Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en daadkrachtig. Dit zijn kenmerken van de juristen bij Drive Letselschade. Drive Letselschade is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor slachtoffers die letsel hebben opgelopen na een ongeval.

Kosteloos letselschade advies

Wij staan u kosteloos bij om uw schade te verhalen. Ons uitgangspunt is dat wij u zoveel mogelijk in de positie brengen als voor het ongeval.
Het is belangrijk dat dit zo goed en vlot mogelijk gebeurt, zonder onnodige vertraging. Ons kantoor in Arnhem is specifiek gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers na een ongeval en wij voorzien u dan ook graag van een persoonlijk en professioneel advies.

Voorop staat dat u zich als slachtoffer zo goed mogelijk kan richten op uw herstel. Om dat te realiseren heeft u een belangenbehartiger nodig die zich hard maakt voor uw zaak en daadkrachtig te werk gaat. Daarbij is niet alleen de snelheid van belang, maar ook duidelijkheid en openheid in de communicatie.

Een goede letselschadespecialist doet meer dan alleen uw schade verhalen. Het vergt maatwerk om het slachtoffer weer zoveel mogelijk in die positie te brengen als voor het ongeval. Drive Letselschade heeft de kennis, de ervaring en de drive om dit voor u te doen.

Neem contact op voor letselschade advies

Bent u of kent u iemand die in de omgeving Arnhem letsel heeft opgelopen en wenst u een eerlijk en professioneel advies, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze letselschade advocaat in Arnhem Anne Ruth Shiboleth.

ONZE BELOFTE

3 x Drive Letselschade

Persoonlijke aandacht

Tijdens een kennismaking met u brengen we alle gevolgen in kaart. Persoonlijke aandacht en contact vinden wij daarin erg belangrijk.

Ontzorgen

Wij stellen de tegenpartij, of de verzekeraar voor u aansprakelijk. Wij verzorgen de correspondentie met de tegenpartij en begeleiden u bij te nemen stappen.

Correcte afhandeling

Samen maken we een plan van aanpak en zorgen we ervoor dat u weer de regie krijgt over uw leven. Deze afhandeling is in de meeste gevallen geheel kosteloos voor u.

Direct hulp nodig?

anne-ruth-shiboleth-letselschadejurist-drive-letselschade

Ik adviseer en begeleid u graag

TOP