Letselschade advocaat Amersfoort

Heeft u een ongeval gehad met letsel tot gevolg en bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Amersfoort? Voor een persoonlijke en professionele begeleiding in uw letselschade zaak kunt u terecht bij Drive Letselschade.

Deskundig letselschade advies in Amersfoort

Als Drive Letselschade onderscheiden wij ons door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en daadkracht. Drive Letselschade richt zich op het verhalen van letselschade voor slachtoffers die letsel hebben opgelopen na een ongeval.

Kosteloos letselschade advies in Amersfoort

Ons kantoor in Amersfoort is gespecialiseerd in het behartigen van de belangen van slachtoffers. Wij staan u geheel kosteloos bij in dit traject. Wij vinden het belangrijk om u met een professioneel en persoonlijk advies bij te staan en u zoveel mogelijk in de positie te brengen als voor het ongeval. U heeft daarbij zelf de regie.

Wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich als slachtoffer echt kan richten op uw herstel. Om dat te realiseren is het belangrijk dat uw belangenbehartiger echt opkomt voor uw belang, daadkrachtig te werk gaat en de afspraken na komt. Indien nodig hebben wij een lange adem om voor u het beste resultaat te bereiken. Duidelijke en open communicatie is dan heel belangrijk.

Een goede letselschadespecialist doet meer dan alleen uw schade verhalen. Het vergt maatwerk om het slachtoffer weer zoveel mogelijk in die positie te brengen als voor het ongeval. Onze Drive Letselschade advocaat in Amersfoort heeft de kennis, ervaring en de drive om dit voor u te doen.

Neem contact op voor letselschade advies

Op ons kantoor in Amersfoort staat letselschade advocaat mevr. mr. N.A. Wilms u graag bij wanneer u hulp nodig heeft bij het verhalen van uw letselschade. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

ONZE BELOFTE

3 x Drive Letselschade

Persoonlijke aandacht

Tijdens een kennismaking met u brengen we alle gevolgen in kaart. Persoonlijke aandacht en contact vinden wij daarin erg belangrijk.

Ontzorgen

Wij stellen de tegenpartij, of de verzekeraar voor u aansprakelijk. Wij verzorgen de correspondentie met de tegenpartij en begeleiden u bij te nemen stappen.

Correcte afhandeling

Samen maken we een plan van aanpak en zorgen we ervoor dat u weer de regie krijgt over uw leven. Deze afhandeling is in de meeste gevallen geheel kosteloos voor u.

Direct hulp nodig?

nicole-wilms-letselschadejurist-drive-letselschade

Ik adviseer en begeleid u graag

TOP